top of page
  • Foto van schrijverPaul Tielemans

Een pain relief massage, wat is het?

Een efficiënte manier om blokkades, pijn en spanningen te doen afnemen. Dat is de Pain relief massage in het kort.


Om goed te starten hebben we een kort gesprek waarin jij kan uitleggen waar je last hebt. Dit is belangrijk om gericht te kunnen werken op de probleemzones en hun oorsprong. Ik laat mij tijdens de massage leiden door mijn intuïtie en ons eerste gesprek.

Het komt regelmatig voor dat de pijn zijn oorsprong niet heeft op de plaats waar jij het voelt. Het lichaam is een meester in het compenseren om te vermijden dat er pijn wordt gevoeld. Dit zorgt echter voor een disbalans di op termijn meer problemen oplevert dan je oorspronkelijk had. De oorsprong aanpakken van de klacht is daarom belangrijker dan het aanpakken van de klacht zelf.


Het mooie van de pain relief massage is dat ik de klacht en de oorsprong aanpak tijdens 1 sessie, zo voel je je direct een stuk beter dan voordien en is de eerste stap gezet in naar een volledig herstel en pijnvrij leven.


Belangrijk: als we de oorsprong van een klacht aanpakken moet jouw lichaam opnieuw wennen aan een betere houding zonder compensatie. Dit kan zorgen voor meer last de dag na een massage. Je kan het vergelijken met de spierpijn die je hebt de dag na een zware inspanning, als de pijn over is ben je weer wat sterker dan voor de zware inspanning. Door dit proces te herhalen blijf je groeien en verbeteren. Bij massage is dit ook zo, één sessie doet je beter voelen maar laat je je op regelmatige basis masseren dan blijf je werken naar een klachtenvrij leven.


Ben je van je klachten af dan is het aan te raden om elke 4 à 6 weken een massage in te plannen als onderhoud, zo houd blijft je lichaam soepel en gezond!


Door mijn achtergrond als sport- en fitnesscoach kan ik ook oefeningen aanreiken, indien nodig, zodat je ook thuis aan de slag kan met het verbeteren van jezelf.


Wil jij graag af van je klachten, wil je optimaal blijven presteren op het werk of tijdens het sporten?


Boek jouw afspraak, geef jouw lichaam de ondersteuning die het verdient om te groeien naar een pijnvrij en soepeler leven.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page