MASSAGES

Ontstress massage

Jezelf de tijd geven om te ontstressen. Spanning en stress worden verminderd met deze massage, de speciale olie met etherische oliën verrijkt brengt geest en lichaam tot rust.

Duur: 1 uur

Prijs: 65 euro

Zone massage

Doelgerichte massage met focus op het verlichten van langdurige last of pijn. Naast het masseren van de pijnlijke zone wordt er ook aandacht besteed aan de omliggende spieren. Een all-round aanpak naar pijnvermindering.

Duur: 1 uur

Prijs: 65 euro

Relaxatievoetmassage

Een relaxerende voetmassage die zijn oorsprong vindt bij de voetreflexologie.

Duur: 1 uur

Prijs: 55 euro

Sportmassage/Herstelbevorderend

Sneller herstel na een training of stevig wat spierpijn tijdens de recuperatie. Dan is deze massage iets voor jou, houd je prestaties top door je spieren het nodige onderhoud te geven.

Duur: 1 uur

Prijs: 65 euro

Voetmassage senioren

De nadruk wordt gelegd op het verbeteren van de doorbloeding, mobiliteit, activeren van de zenuwen en ontspanning. Perfect voor wie minder mobiel is.

Duur: 30 minuten - 1 uur

Prijs: 30 euro - 55 euro

Rug/Nek/Schouder massage

Typische klachten bij stress en/of bureauwerk worden verminderd. De ideale massage om een slechte houding door bureauwerk tegen te gaan.

Duur:  40 minuten - 1 uur

Prijs: 45 euro - 65 euro

Benen/voeten massage

Loop je veel, last van hielspoor of anderen spanningsgerelateerde kwaaltjes aan de benen. Kom ervaren wat deze massage kan doen en krijg ook tips om thuis aan de slag te gaan.

Duur: 1 uur

Prijs: 55 euro

 

Erkend lid

Belgische Massage Federatie

©2018 by Ikari.